5 leuke paarden

132 views
Moerdijk
2 - 3 days per week

Fee

€ Price to be discussed

Details

Recreation
Gelding
10 years old
Novice
Tinker
1.57m - 1.62m

Description

Omgeving Moerdijk (dorp)
Voor mijn 5 lieve paardjes ben ik op zoek naar 1 of meerdere verzorgers! Het gaat om 1 tinker, 1 mini paardje en 3 shetlanders. Omdat 5 paardjes een beetje veel is voor 1 iemand, zijn er meerdere mensen welkom!
Alle 5 zijn ze erg braaf, rustig in de hand en allemaal knuffelkonten­čśŐ
Door mijn drukke baan hebben ze gewoon niet genoeg aandacht en beweging. Ze staan op een buiten stal, met uitloop en in de zomer veel op het land. Ik zoek echt 1 of meerdere die het echt leuk vinden om met paarden bezig te zijn, te poetsen, knuffelen, grondwerk, vrijheidsdressuur en nog veel meer te willen doen. Iemand die door weer en wind komt en het leuk vind om een band op te bouwen met mijn paardjes.
Ze vari├źren alle 5 wel van karakter (maar dat doen mensen natuurijk ook) en er zit geen kwaad in. Uiteraard blijven het dieren dus enige ervaring is wel gewenst.
Je krijgt heel erg veel vrijheid maar ook verantwoordelijk dus het liefste iemand van 14+ of een ouder met een kind.
Ze staan in groepsverband maar laten zich gewoon mee nemen zonder moeilijk te doen.
Ik vraag geen bijdrage alleen dat als je er bent, je goed achter jezelf aan op ruimt, zeer respectvol en lief met mijn paarden om gaat, als de uitloop vies is er even een kruiwagentje of 2 uithaalt en met een hele goede communicatie is er echt van alles mogelijk.
Spreekt dit je nou aan en denk je dit lijkt me wel wat! Stuur dan gerust een bericht als je meer vragen hebt.
Groetjes engel

Location

E

Engel

Member since 24 May 2023