Betrouwbare ervaren bijrijder

199 views
(1)
Borne
To be discussed

Fee

€ Price to be discussed

Details

Recreational rider
Recreational
Not applicable
1.71-1.80m
60-70 kg

Description

Hoi, Ik ben Mirjam en ben helaas weer op zoek naar een leuk paardje. Ik ben nu 2 jaar bijrijder van een hele lieve Arabische ruin- vanwege zijn leeftijd (+ spat + hoefkatrol) moet helaas het rijden worden afgebouwd en waarschijnlijk helemaal worden gestopt.

Ik vind het buiten rijden in de natuur het allerleukste om te doen. Ik ben bioloog en op de route zie ik ook van alles. :)...Ik rijd al vanaf mijn 15de, ben in die tijd ook verzorger en bijrijder geweest van een Arabische merrie die nog ingereden moest worden. Ik heb een periode in het buitenland gewoond (Portugal) en ben daar een aantal jaar bijrijder geweest van de Andalusische hengst en een Lusitano merrie. Ik ben nu 52 jaar, heb elke week nog les, en rijd daarnaast nog elke week graag buiten (in de bossen, hei, Twentse zandpaden....). Op zich maakt het stamboek mij niet zoveel uit....(ik heb wel een zwak voor Arabische volbloeds), maar ik zoek wel een paardje met een stokmaat tussen de 1.50 en 1.60. Daar voel ik mij het prettigst bij. Lekker voorwaarts, maar ook bomproof wat betreft verkeer. Het mag best een paardje of E-pony op leeftijd zijn.

Ik ben zelf 1.71 en weeg 63 kilo. Ik ben netjes met de spullen, rijd licht in de mond, ben ontspannen, voel mee met het dier, houd me aan afspraken, heb ervaring met bitloos rijden, en sta ook open om nog meer te leren. Hopelijk is er in de buurt een match... ik heb een auto, maar de voorkeur is wel een paard binnen 25 kilometer van Borne.

Expectations about the cooperation

Ik ben bereid om 1-2 per week te komen om (recreatief) te rijden. Ik wil daarbij met alle plezier meehelpen met het schoonmaken van de stallen en het voeren van de dieren. Ik kan op zondag en, mits de afstand niet te groot is, ook ergens door de weeks. Ik ga netjes om met de spullen en houd me aan afspraken.

Place of residence

Review (1)

General impression
Reliability and carefulness
Communication and response time
Interaction with horses
L
LanaB
Erg vriendelijk en erg geïnteresseerd. Ook leergierig om nieuwe disciplines etc te leren en of meer ervaring op te doen.
04-01-2022

Erg vriendelijk en erg geïnteresseerd. Ook leergierig om nieuwe disciplines etc te leren en of meer ervaring op te doen.

M
Bronze

Mirjam

Member since 22 December 2021
Email verified
Phone number verified