Betrouwbare allround ruiter

103 views
Eelderwolde
2 - 3 days per week

Fee

€ Price to be discussed

Details

Rider
Allround
Elementary
1.61-1.70m
60-70 kg

Description

Ik ben Floor en 14 jaar. Ik rijd inmiddels ruim 9 jaar paard met veel plezier. Ik heb in deze jaren veel soorten paarden gereden; Groen, pittig, jong, oud, noem het maar op. Ik heb ook al meerdere verzorgpony’s/ bijrijdpaarden gehad, maar omdat deze aan de kleine kant zijn zoek ik één of meerdere paarden om mee te groeien. Ik heb een zachte hand en voor mij gaat het paard altijd voor. Ik vind dressuur een hele mooie discipline, maar ook springen en buitenritjes vind ik ontzettend leuk. Wedstrijden zijn geen must, maar het lijkt me wel erg leuk om met eventuele begeleiding hierin te groeien.

Een band met het paard vind ik erg belangrijk, naast het rijden heb ik ook ervaring met grondwerk.

Expectations about the cooperation

Een klik tussen de eigenaar en mij vind ik belangrijk, want ik ben tenslotte wel bezig met het paard van een ander. Ik ben voorzichtig met uw paard en spullen. Ook ben ik bereid om eventuele klusjes te doen!

In principe ben ik 2 tot 3 keer per week beschikbaar, het is voor mij het handigste om geen vaste dagen te hebben vanwege school. Wel gaat alles natuurlijk in overleg met de eigenaar van het paard.

Place of residence

F

floor

Member since 11 April 2023