Leergierige ruiter

152 views
(1)
Veenendaal
To be discussed

Fee

€ Price to be discussed
Ik verwacht zeker geen vergoeding, ik doe het omdat ik het leuk vind. Aan de hand van het paard, stalling en mogelijkheden zal ik kijken wat ik er aan overheb kwa vergoeding.

Details

Stable rider
Recreational
Not applicable
<1.60m
50-60 kg

Description

Hoi ik ben Esley, 17 jaar en 1m58 klein.

Ik ben opzoek naar een paard/ pony waar ik een hoop mee kan leren. Ookal heb ik 7 jaar rij ervaring, zit er wel een pauze van 2 jaar met blessure tussen waardoor ik ook een hoop weer opnieuw moet leren. In Januari ben ik weer begonnen met rijden en dat gaat gelukkig met grote stappen de goede kant op.
Ik vind het zeker niet erg om veel grond werk te doen, ook ben ik niet vies van mesten of andere stal klussen. Maar het rijden is wel iets wat ik er heel graag bij zou doen. (Eventuele lessen regel ik dan zelf.)

Ik ben elke maandagavond, woensdagavond en donderdagavond beschikbaar en in het weekend valt er ook zeker een heleboel mogelijk te maken.

Voor meer informatie of rij filmpjes mag er zeker een bericht gestuurd worden.

Expectations about the cooperation

Ik hoop een leuk bijrijd paardje/pony te vinden waar ik een goede band mee kan opbouwen. Ik verwacht vertrouwen te krijgen van de eigenaar (al moet je vertrouwen natuurlijk eerst winnen. En alles bespreekbaar te kunnen maken.
Vooral hoop ik op een hele leuke en leerzame tijd.

Place of residence

Review (1)

General impression
Reliability and carefulness
Communication and response time
Interaction with horses
J
JBElliot
17-04-2024

E
Bronze

Esley

Member since 13 May 2023

About me

Ik ben Esley, 17 jaar oud en 1m58 klein. Vroeger heb ik bij de Dragonder in Veenendaal paard leren rijden en verder zelf nog een hele hoop meer ervaring opgedaan met paarden van vrienden en mijn eigen bijrijd paard van 2 jaar. Ik heb 7 jaar rij ervaring met een pauze van 2 jaar. In Januari 2024 heb ik het rijden weer intensief opgepakt. Ik ben niet vies van mesten of andere taken. Graag zelfs! Ik hoop een leuk paardje tegen te komen waar ik een leuke en leerzame tijd mee kan hebben

Email verified
Phone number verified