Betrouwbare ruiter/ verzorger met veel liefde voor paarden

85 views
Nijmegen
2 - 3 days per week

Fee

€ Free

Details

Amateur
Allround
Novice
1.61-1.70m
Unknown

Description

Hi,

Ik ben Eline, 13 jaar oud (weeg 45 kilo) en ik ben op zoek naar een leuk paard of pony die dol is op knuffelen en die ik kan bijrijden/verzorgen. Voor mij staat rijden zeker niet op de eerste plaats, maar natuurlijk lijkt het me wel super leuk om te kunnen rijden. Ik rij nu bij Manege de Veerkracht in Heumen. Ik rij dressuurproeven en springwedstrijden. Elke keer ga ik wel naar huis met een prijs.

Ik woon in Nijmegen Oost, dus het zou geweldig zijn als ik paard of pony in de buurt kan vinden. Maar een stukje reizen vind ik ook niet erg. Ik heb 1-2 keer per week zeker tijd om langs te komen, maar als het in Nijmegen/ directe omgeving is dan kan ik ook vaker komen. Stal uit mesten, borstels schoonmaken, vegen is ook zeker geen probleem. Alles in redelijkheid.

Ik behandel paarden met respect, ik verzorg ze met liefde maar ben ook heel duidelijk en blijf altijd rustig.

Expectations about the cooperation

Wat je van mij kan verwachten:

- Ik zorg dat ik op tijd ben en mijn afspraken nakom.
- Ik heb een goed verantwoordelijkheidsgevoel.

- Ik ga netjes met spullen om.

- Klusjes zijn voor mij geen probleem.

- Ik komt door weer en wind.

- Ik doe het graag en met liefde voor het paard.
- Ik verwacht van de eigenaar een open en eerlijke communicatie. Een eigenaar waar ik iets van kan leren zou natuurlijk helemaal top zijn, maar geen must.

Place of residence

E
Bronze

Eline

Member since 4 December 2023

About me

Ik ben Eline, 13 jaar oud (weeg 45 kilo). Ik rij bij Manege de Veerkracht in Heumen, en ik rij dressuurproeven en springwedstrijden. Elke keer ga ik wel naar huis met een prijs. Ik behandel paarden met respect, ik verzorg ze met liefde maar ben ook heel duidelijk en blijf altijd rustig. Ik zit op de HAVO maar na school heb ik tijd voor een verzorgpony/ paard.

Email verified
Phone number verified