Betrouwbare amazone met veel aandacht voor het paardenwelzijn

113 views
Utrecht
2 - 3 days per week

Fee

€ Price to be discussed
Ik zou vooral graag geld in regelmatige lessen willen investeren!

Details

Recreational rider
Allround
Not applicable
<1.60m
Unknown

Description

Mijn naam is Julia, ik ben 25 jaar oud, 157cm lang en kom oorspronkelijk uit Duitsland. Voor mijn master studie ben ik naar Nederland verhuisd waar ik nu inmiddels 1.5 jaar woon.

Expectations about the cooperation

Omdat ik met mijn huidige bijrijpaard vanwege een ongeluk voor een aantal maanden niet verder kan, ben ik op zoek naar een paard dat ik voor de komende tijd kan rijden.

Ik ben op het platteland in Duitsland met paarden opgegroeid en kan heel goed met alle soort paarden omgaan. Ik vind het zelfs heel leuk en uitdagend om met een jonge paard aan de slag te gaan maar ik zou het ook prima vinden om met en van een iets oudere en ervaren paard te kunnen leren.

Sinds ik 5 jaar ben heb ik paardrijlessen gekregen maar niet alleen maar in het gebied van de dressuur maar ook in het gebied van grondwerk/Natural Horsemanship en buitenritten.

Ik vind dus een heel afwisselende training met de paard heel leuk maar ik zou wel graag verder bij een trainer willen lessen.

Bij het paardrijden gaat het voor mij vooral om de harmonie tussen mens en paard en daarom om een leuke tijd met elkaar te hebben. Ook als ik niet in eerste instantie wedstrijden hoef te rijden is het lessen, verder ontwikkelen en samen leren met de paard heel belangrijk voor mij.

Ik ben op zoek naar een een beetje sportieve paard, dat niet te groot is (iets tussen 157 en 165 cm zou prima bij mij passen).

Place of residence

J
Bronze

Julia

Member since 21 April 2023
Phone number verified