Betrouwbare ruiter zoekt verzorgpaard

82 views
Waregem
To be discussed

Fee

Free

Details

Amateur
Dressage
Not applicable
>1.90m
50-60 kg

Description

Ik ben een jonge vrouw van 19 jaar en rij nu al 8 jaar paard op de manege. Ik heb ervaring in grondwerk, dressuur en springen. Ik vind het geweldig om nieuwe dingen te leren/ontdekken samen met de paarden. Ik geef zelf paardrijlessen aan kinderen en volwassenen met een fysieke/mentale beperking. Ik vind het enorm leuk om mijn paardenliefde door te geven aan andere mensen en doe dit met heel veel plezier. Ik heb geen eigen paard, maar heb al verschillende paarden verzorgd die op een privéstal of pension staan. Ik hou enorm enorm veel van paarden en vind dierenwelzijn een heel belangrijk punt in de paardenwereld. Ik sta open om te blijven leren van andere paardenmensen en heb al verschillende cursussen/lessen gevolgd rond paarden.

Expectations about the cooperation

Ik verwacht een goede samenwerking, waarbij er een goede communicatie is en een klik met zowel de eigenaren als met de paarden. Ik verwacht hierbij ook dat ik mijn eigen input kan geven en ik de vrijheid krijg om mezelf en het paard te kunnen verbeteren op verschillende vlakken.
Ik sta er zeker voor open om stalklusjes te doen en samen te zorgen voor een goede en nette omgeving voor het paard/paarden.

Place of residence

E

Elena

Member since 20 July 2024

About me

Ik rij al 8 jaar paard en heb een enorm grote liefde voor paarden. Ik ben een vrolijke en enthousiaste jonge vrouw die het enorm leuk vind om bezig te kunnen zijn met paarden.