Betrouwbare dressuurruiter

107 views
Breukelen
2 - 3 days per week

Fee

Price to be discussed

Details

Rider
Dressage
Other
1.61-1.70m
50-60 kg

Description

Hi! Ik ben Maaike
Ik ben 17 jaar en zit nu 8 jaar op paardrijden. Ik heb al veel verschillende paarden bereden van jonge paarden tot al ervaren paarden waar ik super veel van geleerd heb. Ik vind het super leuk om met dieren om te gaan en doe dit ook heel graag in mijn vrije tijd. Zelf rijd ik op manege Hallinckveld. Als je meer wilt zien of weten kan je mij altijd een berichtje sturen:)

Expectations about the cooperation

Ik rijd zelf eigenlijk alleen dressuur op een manege maar ik zou het super leuk vinden om ook andere disciplines te leren en de paarden op een zo goed mogelijke manier te leren kennen. Ik ben 2 dagen in de week beschikbaar vanaf eind augustus.

Place of residence

M

Maaike

Member since 26 July 2024

About me

Hi! Ik ben Maaike Ik ben 17 jaar en zit nu 8 jaar op paardrijden. Ik heb al veel verschillende paarden bereden van jonge paarden tot al ervaren paarden waar ik super veel van geleerd heb. Ik vind het super leuk om met dieren om te gaan en doe dit ook heel graag in mijn vrije tijd. Zelf rijd ik op manege Hallinckveld. Als je meer wilt zien of weten kan je mij altijd een berichtje sturen:)