Dierentuin oppas (m/v/stel) gezocht!

134 views
Otterlo
Horsesitter
To be discussed
Private stable

Job description

Dierenoppas (m/v/stel) aan huis

Profile description

Beste lezer,
Leuk dat je onze oproep bekijkt. Lees hem a.u.b. goed door en mocht je interesse of vragen hebben aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Laten wij ons eerst even kort voorstellen. Wij (stel) wonen samen met onze twee Friese paarden, bejaarde pony (29), twee Kune Kune varkentjes, een poes en twee honden op een fantastische en idyllische plek op de Veluwe (omgeving Lunteren).

Waar wij wonen midden in de bossen is het elke dag genieten van de natuur, de rust maar ook het wild dat zich hier regelmatig laat zien. Ondanks dat wij daardoor het gevoel hebben elke dag op vakantie te zijn willen we er zo af en toe toch wel even tussenuit.

Daarom zoeken wij een betrouwbare oppas (M/V/Stel) voor onze "mini dierentuin" aan wie wij de verzorging van onze beestjes met een gerust hart kunnen overlaten als we zelf met vakantie of een paar dagen weg zijn.
Wij beschikken over een mooi Guesthouse (gastenverblijf) voorzien van alle gemakken waar jij/jullie kunnen verblijven.

Profiel van onze ideale oppas;
- Dierenliefhebber
- Ervaring met paarden en de verzorging daarvan
- Betrouwbaar
- Ook beschikbaar buiten de schoolvakanties
- Zelfstandig maar vooral ook verstandig :+)

Wij zijn opzoek naar een vaste oppas als het wederzijds klikt (dus niet voor éénmalig). Vergoeding is in overleg te bepalen.

Spreekt bovenstaand jou aan en wil je meer weten neem dan contact met ons op en vertel daarbij ook iets over jou/jullie zelf en ervaring.

Compensation

€ To be discussed

Location

P

Peter

Member since 26 August 2024
Email verified
Phone number verified