Betrouwbare bijrijder aangeboden

59 views
2 - 3 days per week

Fee

€ Price to be discussed
Ik sta er voor open om een bijdrage te doen maar niet vast. Ik ben dus niet opzoek naar een lease paard.

Details

Recreational rider
Allround
Not applicable
1.71-1.80m
60-70 kg

Description

Hoi hoi!

Mijn naam is Lysa en ik ben opzoek naar een leuk bijrij/ verzorg paard. Ik ben een ruiter van 16 jaar oud, 175 cm lang en ongeveer 70 kilo zwaar. Ik rij al sinds mijn 7de op Manege de Veerkracht in Heumen (inmiddels dus 9 jaar). Ik rij nu 2 jaar in de sportklas springen en sinds een halfjaartje ook in de sportklas dressuur. Daarvoor altijd in een groepsles gereden. Met wedstrijdjes die op de manege georganiseerd worden doe ik inmiddels F14 bij dressuur en s50 met springen.

Ook doe ik nu de opleiding dier en management in nijmegen en daarbij het keuze vak oriëntatie paard waardoor ik ook op mijn school hele andere dingen leer wat je niet zomaar op een manege zou leren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gezondheid onderzoeken, hengsten keuren etc.

Het liefste zoek ik een bijrij paard maximaal 10 km van cuijk vandaan ivm dat ik moet fietsen. Ik vind het verzorgen en grondwerk ook super leuk en interessant om erbij te doen. Ik sta er ook voor open om een bijdrage te doen maar niet vast zoals leasen. Dus dit in overleg.

Als u meer informatie wilt weten over mij stuur gerust een bericht!☺️

(foto’s zijn van een tijdje geleden, Ik ben sinds die tijd al wat afgevallen)

Expectations about the cooperation

Ik kan op het moment maar 2/3 keer in de week komen. Ik ga nog wel naar school dus dit zou dan in de late middag/avond zijn. Het liefste zou ik dus rijden maar ik vind het ook geen probleem om te moeten verzorgen en/of grondwerk te doen.

L

Lysa

Member since 24 March 2024
Email verified
Phone number verified