Lieve Friese Merrie

219 views
De Kiel
1 - 2 days per week

Fee

€ 20 per month, without lessons
€ 20 vragen we als bijdrage voor het onderhoud en gebruik van de spullen.

Details

Recreation
Mare
12 years old
Not applicable
Friesian Horse
1.63m - 1.68m

Description

Paard met een gouden karakter. Lief, maar wel wat onzeker. Heeft een blessure langdurige blessure gehad en mag nu weer aan het werk.

Expectations about the cooperation

Drenthe, De Kiel
Wij zijn, helaas, opnieuw op zoek naar een verzorger/bijrijd(st)er voor onze lieve Friese merrie. Onze nieuwe bijrijdster is uitgevallen na een korte periode.
Onze Friese merrie mag na een langdurige blessure eindelijk weer aan het werk. Wel is het belangrijk dat ze haar lijf zo goed mogelijk in balans blijft gebruiken. Het is een paard met een goudeerlijk zacht karakter, maar wel wat onzeker. We zoeken iemand die het leuk vindt met haar aan de gang te gaan voor 1 tot 2 keer per week. In ieder geval in het weekend. Ze wordt vooral recreatief gereden. We wonen op 5 min afstand van het bos en vaak rijden we met beide Friezen ( we hebben er nog een) het bos in. Om haar de juiste balans te geven, moet je eventueel bereid zijn een paar lessen te volgen.
Als we het vertrouwen in je hebben en ze mag weer alles doen, dan kun je evt ook clinics volgen of een proefje met haar rijden.
Als nodig vragen we je wat hand en spandiensten te verrichten. We vragen een kleine bijdrage van € 20 per maand voor onderhoud van alle spullen.

Location.

H

Henny

Member since 24 December 2023