Westernruiter / Bijrijder gezocht voor buitenritten

217 views
Gieten
1 - 2 days per week

Fee

€ Price to be discussed
Ik vraag een kleine vergoeding.

Details

Western
Gelding
12 years old
Other
Paint Horse
< 1.57m

Description

Graag goed lezen, alleen reageren als je voldoet aan onderstaande vereisten. Dit klinkt misschien veeleisend maar helaas door slechte ervaringen noodzakelijk.
Ik ben 43 jaar en heb 2 western gereden paints en ben op zoek naar een bijrijder die eens per week/ 2 weken (in het weekend) met mij mee wil op buitenrit. Ik zoek iemand in de leeftijd ergens tussen de ca 35 tot 50 jaar, je weegt max 80 kilo (dit is echt een harde eis, want mijn paarden zijn geen gewichtsdragers) en je woont in de buurt van Gieten. Mijn 2 paarden zijn western gereden, braaf en ervaren op buitenrit. Qua rijervaring vraag ik dat je western rijdt, een zekere (dus geen angst) ruiter bent die alle gangen beheerst en ook rijtechnisch het paard goed over de rug kan laten lopen en rijdt met fijne hulpen. Ik zoek dus iemand die goed kan rijden en zichzelf redt, geen ruiters die een tijd niet heeft gereden en het weer eens wil proberen... ook geen angstruiters.... die heb ik gehad en daar ben ik mee gestopt omdat het mijn paarden onzeker maakt. Ik ben geen boscrosser, maar vind het wel fijn om alle gangen te kunnen rijden tijdens een buitenrit. Ik maak meestal ritten van ca 2 uur / 15 km. Omdat ik 2 paarden heb en het gezellig vind om samen te rijden met beide paarden en niet altijd genoeg tijd heb om met beide paarden buiten te rijden, ben ik dus op zoek naar de speld in de hooiberg. Pas je geheel in dit plaatje dan hoir ik graag van je, graag wel even duidelijk je rijervaring toelichting en he verwachtingen.

Expectations about the cooperation

Iemand die keer per 1 a 2 weken in het weekend gezellig mee wil op buitenrit in het bos, die afspraken nakomt, ook in de regen/ winter en niet alleen bij mooi weer komt te rijden. Je bent een ervaren western ruiter, beheerst alle gangen en rijdt met fijne hulpen.

Location.

M

Mari

Member since 4 April 2024