Ruiter opzoek naar paard voor orun niveau 2 opleiding

79 views
Nieuwegein
To be discussed

Fee

€ Owner is charging a fee

Details

Competition rider
Allround
Novice
1.61-1.70m
70-80 kg

Description

Ik ben Naomi, 19 jaar oud (in mei 20) en ben bezig met de KNHS opleiding aspirant manege instructeur. Hiervoor ben ik opzoek naar een E-pony of paard om mee te nemen naar mijn examen. Het gaat om het examen trainen van een paard, waarbij ik een stukje dressuur laat zien en vervolgens een parcours op 60 cm moet springen. Ik woon in Nieuwegein, het zou fijn zijn als ik een paard in de buurt vind maar ik ben bereid verder te reizen.
Ik ben 1,70 m lang en weeg ongeveer 70 kg.
Ik ben een vriendelijke en leergierige ruiter en ik kan een nette L dressuur proef rijden en redelijk goed springen. Omdat ik het springen wel een beetje spannend vind ben ik specifiek opzoek naar een braaf en ervaren paard. Ik ben uiteraard bereid om een vergoeding te betalen.
De andere examens van deze opleiding heb ik met goede cijfers behaald en ik hoop hierna verder te kunnen met orun niveau 3. Voor meer informatie en filmpjes graag contact met mij opnemen!

Expectations about the cooperation

Het paard moet minstens 149 cm hoog zijn maar mijn voorkeur gaat uit naar paarden vanaf 157 cm. Het paard moet 60 cm hoog kunnen springen en prettig dressuurmatig te rijden zijn. Het is de bedoeling dat het paard mee mag naar Ermelo op 11 juni. Als eigenaar mag je natuurlijk mee mocht je dat willen. Ik kan zelf vervoer regelen of daarvoor een extra vergoeding betalen.
Ik ben al blij als ik een paar lessen kan nemen om mij voor te bereiden op het examen, maar leasen is voor mij ook een optie.

Place of residence

N

Naomi

Member since 29 December 2023
Email verified