Halve stal gezocht voor lieve, allround D-pony (1.42m)

112 views
Alken
3 - 5 days per week

Fee

€ Price to be discussed

Details

Allround
Gelding
8 years old
Novice
Other breeds
< 1.57m

Description

Halve stal gezocht voor mijn D-pony. Ik ben op zoek naar iemand die mij willen helpen met het verzorgen, rijden en knuffelen van Hero.
Hero is een lieve, eigenwijzige en altijd hongerige D-pony met een hart van goud. momenteel staat hij bij mij aan huis in Alken. Eventueel gaat hij verhuizen naar een stalling maar ook dit zal in of rond Alken blijven. Ik ben op zoek naar iemand die me kan helpen mijn werklast wat te verlichten. Ik ben zelf een mama van twee dochters en tot voor kort reed mijn oudste dochter samen met mij op Hero. Ze is spijtig genoeg gestopt met rijden en vandaar valt nu alles op mij alleen.
In combinatie met mijn eigen werk en een gezin, valt het me zwaar hem te geven wat hij verdient. Hero is een pony die graag gaat wandelen, een sprongetje neemt en gewoon met je bezig is. Hij is wel eerder lui dan moe en als hij met je voeten kan spelen, zal hij dit zeker doen. Wel zal hij je nooit of te nimmer van hem laten afvallen of bokken! Hij zal eerder eens uit de cirkel breken of tijdens het longeren gewoon stilvallen 😉
Ik zoek iemand die hem vooral door de week eens zou willen rijden of longeren. Uiteraard in samenspraak met mij, gaat dit in het weekend ook maar dan heb ik meer tijd en ga ik graag eens met hem wandelen. Hero is geen pony voor iemand die dressuurmatig op ''hoog'' niveau wil rijden. Dit vindt hij moeilijk en is hij nog in aan het groeien. Hij is geknipt voor beginnende of half gevorderde ruiters. Hij is perfect om samen mee te leren en groeien!
Zelf zet ik een leeftijdsgrens van minstens 12 jaar. Volwassenen mogen ook maar zij mogen niet groter zijn dan 1m60. Wanneer je -18 bent is het de bedoeling dat je in het begin zeker onder begeleiding komt. Mits de relatie en vertrouwensband goed zit, kan dit nog veranderen naar de toekomst toe.
Ik verwacht wel een bijdrage per maand.
Heb je interesse? Wil je graag meer weten? Stuur me dan zeker een berichtje zodat we elkaar kunnen leren kennen.
Groetjes
Ellen

Location.

E

Ellen

Member since 11 April 2024
Email verified
Phone number verified