Ruitertje gezocht voor Welsh A sportpony

173 views
Zalk
2 - 3 days per week

Fee

€ Price to be discussed

Details

Allround
Mare
6 years old
Elementary
Welsh pony
< 1.57m

Description

Lady is heel veelzijdig te rijden, maar ze houd vooral erg van springen! Ze springt altijd en heel makkelijk, ze is uitgebracht geweest in de wedstrijden en heeft l springen gereden en is ook bekend met cross.
Ook buitenritten vind Lady erg leuk en is dan ook braaf, dressuur vindt ze iets minder leuk maar ook dit hoort er natuurlijk bij. Ze is l dressuur geweest dus die knopjes zitten er op, wel moet ze even weer opgepakt worden hierin aangezien het laatste jaar een groen meisje op Lady heeft gereden.
Lady zoekt een handig ruitertje die al wat ervaring heeft en niet bang is, omdat Lady wel een leider moet hebben, anders kan ze onzeker worden of deze rol willen overnemen. Het liefste zie ik iemand die het ook leuk vind om dingen te ondernemen met Lady (af en toe naar een wedstrijdje, een clinic of noem maar op). Dit zou dan ook samen kunnen met mij en mijn paard.
Lady is aan de hand heel zacht en goed opgevoed, naast het rijden is grondwerk en dingen vanaf de grond net zo belangrijk. Ook dit zie ik graag terug bij een bijrijdertje.
Zie jij of ziet jouw zoon of dochter het zitten om samen met Lady te groeien, leren en dingen te ondernemen? Dan hoor ik het graag! Ik vraag een kleine vergoeding.
Lady staat bij mij aan huis in Zalk (dichtbij Zwolle en Kampen), wij hebben een bak met springmateriaal en we wonen naast het Zalkerbos waar een rondje kan worden gereden.

Location.

C

Celine

Member since 23 May 2024