Lieve ruin zoekt bijrijder/verzorger

410 views
Delft
2 - 3 days per week

Fee

€ Price to be discussed
Ik vraag geen honderden euro's per maand. Maar sinds je mijn paard en spullen ook gewoon mag gebruiken als eigen vraag ik wel een beetje bijdrage :)

Details

Recreation
Gelding
8 years old
Not applicable
Trotter
> 1.74m

Description

Heyy, ik ben Indya. Eigenaresse van James. Een 175cm grote reus. Ik heb James zelf ingereden. En het meeste aangeleerd wat hij nu kent. Hij is een paard dat echt door 't vuur voor je gaat, maar hij is van zichzelf wel een beetje onzeker soms. Dus heeft wel een zelfverzekerde ruiter nodig die jonge paarden kent. Zit niks slechts in hem, hij moet 't vertrouwende gevoel gewoon echt van de ruiter hebben. Je mag gewoon na een paar weekjes van de grond voor de klik en 't vertrouwen met 'm rijden en doen.

Expectations about the cooperation

Ik verwacht dat degene die op stal komt om James te verzorgen/bijrijder gewoon een beetje hetzelfde doet als wat ik doe als ik op stal ben. Trainen, mesten, voer klaarzetten, ect. De een heeft geen meer of ander werk dan de andere. Ook dat we 't samen een beetje goed kunnen vinden zou ik ook fijn vinden. Ik zal echt niet op je nek zitten over alles maar een beetje goede comminucatie lijkt me fijn.

Location.

I

Indya

Member since 23 May 2024
Email verified
Phone number verified