Wedstrijd hulp

247 views
(2)
Hulten
Groom
To be discussed
Private stable

Job description

Functieomschrijving: Groom/Hulp bij Paardenspringwedstrijden voor Johan (10 jaar)

Ben jij gepassioneerd door paardensport en heb je ervaring met springen en wedstrijden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze zoon Johan, die op 10-jarige leeftijd al met volle toewijding traint op zijn twee pony’s, zoeken wij een enthousiaste groom/hulp voor de weekenden. Johan rijdt op B/L-niveau en krijgt springles. We zoeken iemand die niet alleen ervaring heeft met het verzorgen van pony's, maar ook liefde heeft voor de springsport en ervaring heeft in het begeleiden van jonge ruiters tijdens wedstrijden.

**Wat wij zoeken:**
- **Ervaring en passie voor springen:** Je hebt ervaring met springen en bent bekend met wedstrijden op B/L-niveau.
- **Zorg voor de pony's:** Je zorgt ervoor dat de pony's van Johan optimaal verzorgd worden voor, tijdens, en na de wedstrijden.
- **Begeleiding en ondersteuning:** Je ondersteunt Johan tijdens wedstrijden en zorgt voor een motiverende en positieve begeleiding.
- **Flexibiliteit in het weekend:** Beschikbaarheid in de weekenden om mee te gaan naar wedstrijden en trainingen.

**Wat wij bieden:**
- Een gezellige en sportieve werkomgeving met een jonge, getalenteerde ruiter.
- De kans om je passie voor paardensport te delen en over te brengen op een enthousiaste jonge ruiter.
- Een marktconforme vergoeding voor je inzet en flexibiliteit.

Ben jij de gepassioneerde groom/hulp die wij zoeken? Stuur ons dan een bericht met je motivatie en ervaring. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Profile description

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gekwalificeerde groom/hulp die onze zoon Johan, een gedreven 10-jarige ruiter, kan ondersteunen bij zijn paardenspringwedstrijden. Johan traint op B/L-niveau met zijn twee pony’s en heeft begeleiding nodig tijdens de weekenden.

**Functie-eisen:**
- **Diploma’s en certificaten:** Je beschikt over relevante diploma’s en certificaten binnen de paardensport, specifiek in het springen.
- **Wedstrijdervaring:** Je hebt aantoonbare ervaring met het begeleiden van ruiters bij springwedstrijden, bij voorkeur op B/L-niveau of hoger.
- **Passie voor springen:** Je hebt een diepe liefde voor de springsport en begrijpt de uitdagingen en vereisten van het wedstrijdcircuit.
- **Ponyverzorging:** Je bent bekwaam in het verzorgen en klaarmaken van pony’s voor wedstrijden, inclusief hun welzijn tijdens en na de wedstrijden.
- **Begeleiding en lesgeven:** Je kunt Johan motiverend begeleiden tijdens zijn wedstrijden en hebt ervaring met het coachen van jonge ruiters.
- **Weekendbeschikbaarheid:** Je bent beschikbaar in de weekenden voor wedstrijden en trainingen.

**Wat wij bieden:**
- De kans om je ervaring en passie voor de springsport te delen in een stimulerende en jonge sportomgeving.
- Een beloning die in lijn is met je kwalificaties en inzet.

Ben jij de gediplomeerde en ervaren groom/hulp die wij zoeken? We nodigen je van harte uit om te solliciteren en je ervaring met ons te delen!

Compensation

€ Competitive compensation

Open en transparante communicatie is een voorwaarde. De zogenaamde klick is erg belangrijk. De pony’s staan in Hulten en vanuit daar vertrekken we naar de locaties in Nederland en België. Opbouw van vertrouwen en plezier maar vooral veiligheid is belangrijk.

Location

Reviews (2)

General impression
Communication and response time
M
Manja
21-04-2024

D
Doreth
16-04-2024

P
Gold

Paardenlease

Member since 4 September 2023

About me

Een eigen paard of pony zónder zorgen en hoge aanschafkosten, maar mét de juiste begeleiding. Waarom een paard of pony leasen? Droomt jouw favoriete ruiter van een eigen paard of pony? Maar twijfel je als ouder of dit de juiste beslissing is? Lease dan eerst een paard of pony. Geef jouw kind een proefperiode om te ontdekken of een eigen paard écht in jullie leven past. Vanuit ons krijgen jullie de juiste begeleiding, want zo is er meer kans op succes.

Email verified
Phone number verified